ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Националът Алекс Колев от Крумовград и капитанът на Ботев (Враца) Даниел Генов бяха единствените участници в 20 кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ, които познаха точен резултат в мачовете от съботната програма.

Колев и Генов правилно прогнозираха, че Атлетик (Билбао) ще спечели с 2:1 баското дерби с Реал Сосиедад. Успехът на тима от Билбао беше гарантиран с два гола на Алекс Беренгер в рамките на 12 минути през първото полувреме. Микел Оярсабал върна едно попадение за гостите от Сан Себастиан. Олимпийският вицешампион от Токио 2020 се разписа две минути преди края и така Алекс Колев и Даниел Генов се оказаха с правилни прогнози за крайния изход от мача..

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Още трима от участниците в играта предвидиха, че Атлетик (Билбао) ще спечели дербито, но не познаха точния резултат. Това са Петър Дебърлиев (Хебър), Галин Иванов (Славия) и Васил Панайотов (Черно море).

Победата на Манчестър Сити с 3:2 над Нюкасъл в английската Висша лига донесе по една точка на всички играчи в Звездна лига, тъй като бяха предвидили успех на „гражданите“. Никоя от прогнозите обаче не уцели точния резултат от мача.

Прогнозите на участниците в Звездна лига за 20-ия кръг - ТУК!

КЛАСИРАНЕТО КЪМ МОМЕНТА: