ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Олимпийският вицешампион от Рио 2016 Юлиан Бранд зарадва почти всички асове на родните футболни отбори, участващи в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ.

27-годишният германски национал ознаменува своя мач №300 в Бундеслигата, вкарвайки единствения гол за Борусия (Дортмунд) при победата с 1:0 над Вердер. Това пък донесе по една точка на почти всички участници в играта Звездна лига, тъй като никой не успя да познае точния резултат.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Единственият, който не прибави точка към актива си е вратарят на Ботев (Враца) Краси Костов. Той явно рискува с прогнозата си за изненада в мача от Бундеслигата, тъй като беше предвидил равенство между „жълто-черните“ и бременци.

Участието на асовете на родните отбори в деветия кръг на играта продължава и днес. Те са дали своите прогнози за две градски дерби от програмата на английската Висша лига: Ливърпул – Евертън и Челси – Арсенал, както и за двубоя между Севиля – Реал (Мадрид) от Примера дивисион. В програмата на кръга е и утрешния сблъсък между Милан и Ювентус в Серия „А“.

Вижте прогнозите на участниците за 9 кръг на Звездна лига - ТУК

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ НА ИГРАТА ЗВЕЗДНА ЛИГА