ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

В събота рапърът Дрейк се похвали, че е заложил 850 000 долара за победа с нокаут на инфлуенсъра Логан Пол в боксовия му мач срещу ММА боеца Дилън Данис.

Битката на ринга в Манчестър завърши с масово меле между двата щаба, а 28-годишният Пол беше признат за победител заради дисквалификация на Данис. В месеците преди боя между двамата участници имаше публична размяна на обиди.

Последваха доста публикации, че Дрейк е спечелил залога си и прибира 1 351 500 долара заради победата на Логан Пол. След това обаче се появиха коментари, че канадският рапър всъщност нищо не е спечелил, тъй като инфлуенсърът не е спечелил с нокаут.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Дори Дилън Данис се присмя на Дрейк с коментар в социалните мрежи: „Съжалявам, че загуби 850 бона. Никога не залагай срещу човек, който се бие за лично отмъщение.“

Мнозина продължаваха да се питат каква е истината. Спечелил ли е Дрейк от своя залог или всъщност е загуби доста солидна сума.

Обяснението дойде от букмейкърската къща, която разкри истината за мистерията. Оказва, че залогът на рапърът се води успешен и той наистина прибира 1 351 500 долара. Причината за това се крие именно в дисквалификацията на Дилън Данис, което от букмейкърите се приема за технически нокаут.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!