ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Американският бизнесмен Дейвид Портной забогатя с още един милион долара заради успех на любимия си университетски отбор навръх Нова година.

45-годишният богаташ сам се похвали с публикация в социалните мрежи. На видеото може да се види как той крещи в камерата на телефона си: „С един ш**ан милион по-богат“.

Портной е спечелил огромната сума заради победата на Мичиган Уулвъринс с 27:20 над Аламаба Кримсън в полуфинал на колежанското първенство по американски футбол. От изявлението му става ясно колко пари е заложил и при какъв коефициент. Портной е завършил висшето си образование именно в университета в Мичиган.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Двубоят се игра на 1 януари на стадион „Роуз Боул“ в Пасадина (щат Калифорния). Това беше 110-ото юбилейно издание на традиционния мач на легендарното съоръжение в първия календарен ден от всяка година. С този успех Мичиган се класира за големия финал на шампионата на 8 януари в Хюстън, където ще се изправи срещу Вашингтон Хъскис (победил Тексас Лонгхорнс с 37:31).

„Роуз Боул“ е приемал редица знаменити мачове от различни спортове. Един от тях има българско участие. На 16 юли 1994 г. родните национали губят с 0:4 от Швеция в мача за третото място на световното първенство през 1994 г. На следващия ден, на същия стадион, Бразилия спечели четвъртата си шампионска титла след победа над Италия след дузпи.