ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Пекарят от Уорингън Стивън Орфърд спечели почти 30 000 паунда от залози на конни надбягвания, съобщава местното издание „Уорингтън Гардиън“.

53-годишният англичанин направил залог от 2,50 паунда в месния букмейкърски пункт, след като решава да се довери на шест коня по време на надбягванията в Нюкасъл на 8 декември.

Изборът му се оказва правилен. И шестте коня финишират в тройката на своите гонки.

  200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

„Гледах надбягванията в Нюкасъл по телевизията и помислих, че съм спечелил няколко стотачки. Вместо това се оказа, че прибирам 29 081 паунда. Това е най-голямата сума, която съм печелил. Усещам, че ще прекарам Коледа по най-прекрасния начин“, споделя Стивън Орфърд пред изданието.

„Интересна е случката със залога. Попълних фиша за 10 минути, тъй като приятелката ми Шарън ме чакаше в колата пред пункта. Бяхме тръгнали на коледен пазар. Дори нямах кеш в себе си и взех на заем от нея сумата за залога. С най-голяма радост ѝ дадох нейния дял от печалбата – 10 000 паунда. Казах ѝ да прави с тях каквото пожелае. Аз вече си купих яке, шапка и маратонки. Най-вероятно ще си взема и нова кола“, допълва пекарят.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!