ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Този път ще ви разкажем история за един пиян любител на покера от Данидин (Нова Зеландия). При игра през 2010 г., тогава 22-годишен, той проиграва всичко, но не иска да напусне игралната маса.

В отчаян опит да си върне загубените пари той залага своето име. Ако загуби, спечелилият раздаването може да му постави каквото име пожелае и то ще бъде регистрирано в полицията като официално ново название на загубилия.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Героят на историята губи, а победителят се оказва истински фен на фентъзито и фантастиката. Той дава ново име от 99 букви на загубилия, което е само с една буква по-малко от разрешената големина на имената според наредбата на Министерството на вътрешните работи на Нова Зеландия.

Така пияният покерджия се сдобива с името Full Metal Havok More Sexy N Intelligent Than Spock And All The Superheroes Combined With Frostnova. Това в най-общ превод означава Напълно метален Хавок, който е по-секси и интелигентен от Спок и всички супергерои в комбинация с Фростнова. Трябва да се отбележи, че Спок е герой от поредицата „Стар Трек“, Хавок е герой от "X-Men", а Фростнова е лошият в компютърната фентъзи игра „Arknights“.

Любителят на покера скоро забравя, че е получил ново име. Сеща се за това през 2014 г., когато отива да поднови изтичащите си лични документи. Оказва се, че името от 99 букви официално е регистрирано като негово ново название, което трябва да бъде вписано в шофьорската му книжка и други официални документи.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК