ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

В резултат на подобна грешка един почерпен фен на Манчестър Сити се сдобива с татуировка на емблемата на големия градски съперник Манчестър Юнайтед, която поставя на гърдите си.

На 14 август 2010 г. Родни Уорд гледа в местна кръчма мача на „гражданите“ с Тотнъм (0:0) от първия кръг за сезона на Висшата лига. Той е в компанията на своя приятел и привърженик на „червените дяволи“ Пол Мадън.

200 лв Начален Бонус Спорт!

След употребата на солидно количество алкохол двамата сключват залог, на който свидетели за изпълнението стават всички посетители в питейното заведение. Всеки от тях се обзалага, че неговият любим отбор ще завърши по-напред в класирането. Загубилият трябва да татуира на гърдите си емблемата на другия клуб.

На края на сезона Юнайтед става шампион с девет точки преднина пред Челси и Сити, а Димитър Бербатов от „червените дяволи“ поделя голмайсторския приз с Карлос Тевес от „гражданите“ с по 20 гола.

Така Родни Уорд е принуден да изпълни обещанието си от загубения залог и в самата кръчма си прави татуировка с логото на Юнайтед.

„Така се случва, когато залагаш в пияно състояние. От друга страна съм доволен, че Манчестър Юнайтед не спечели требъл. Добре че моят любим отбор го елиминира на полуфиналите на ФА Къп, а Барселона спечели финала на Шампионската лига на „Уембли“. Радостен съм, че се случи така, тъй като тогава трябваше да си татуирам образа на Уейн Рууни на гърба и никога повече нямаше да мога да отида на плаж“, обясни Родни Уорд през „Дейли Мейл“ след края на сезон 2010/11.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК