ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Пълен обрат само за няколко часа претърпя дуелът между легендарния водещ, коментатор и анализатор на Шампионската лига Красимир Минев и лицето на сутрешния блок на БНТ „Денят започва“ Христина Христова.

Двамата мерят сили в седмия кръг на играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, където прогнозират резултатите от мачовете от родния футболен елит.

Христова започна силно и позна точния резултат за вчерашния успех на Крумовград с 2:0 над Локомотив (София). Това ѝ донесе три точки в актива. Минев обаче също беше предвидил успех за новака във футболния ни елит, но с 2:1 и затова взе една точка.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Краси нанесе удара си в късния съботен мач. Той добави още три точки към актива си, тъй като позна, че ЦСКА и Черно море ще завършат при резултат 1:1 на „Българска армия“. Така събра общо 4 точки и временно поведе в дуела си с Христина Христова, която беше прогнозирала победа на „армейците“ и не добави точки в актива си.

Днес дуелът между двамата продължава. Те са дали своите предвиждания за мача между Лудогорец и Берое. Играта им ще продължи и в понеделник, когато са прогнозирали изхода от двубоите Етър – Ботев (Пловдив) и Славия – ЦСКА 1948.

Припомняме, че в играта еfbet Лига популярни лица от българския обществен живот се състезават един срещу друг на елиминационен принцип в прогнози на мачове от родния футболен елит. Победителят от даден кръг продължава напред и му предстои сблъсък с нов съперник, а загубилият отпада. За познат точен резултат се присъждат три точки, докато за уцелен знак от дадения мач се дава една точка.

Как точно Краси и Христина прогнозираха мачовете от седмия кръг на играта ефбет Лига - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!