ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Популярният Ди джей Теди Джорджо направи впечатляващ дебют при участието си в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. В 11-ия кръг той води дуел с шефа на спортната редакция на БНТ Ивайло Ангелов.

Двамата се състезават на полето на прогнозите на футболни мачове от българското първенство. Още с първото си предвиждане Тодор Георгиев, каквото е истинското име на популярния Ди джей, позна точен резултат, който му донесе три точки в актива.

Той беше зарадван от пълния обрат, постигнат от ЦСКА 1948 срещу Ботев (Враца). „Червените“ спечелиха с 2:1 като гост, след като капитанът на тима Ивайло Чочев се разписа в добавеното време.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Ивайло Ангелов, който преди седмица елиминира колежката си от БНТ Христина Христова, нанесе своя отговор в Битката за Тракия. Той правилно предвиди успех на Ботев (Пловдив) срещу Берое, докато Теди Джорджо беше заложил на равен резултата. Заради това Ангелов взе една точка.

Дуелът между двамата продължава и днес. Те са дали своите прогнози за мачовете Локо (София) – Черно море и Левски – Лудогорец, както и за срещата между Локо (Пловдив) и ЦСКА в понеделник.

Вижте прогнозите на Ивайло Ангелов и DJ Теди Джорджо в 11 кръг на Efbet Лига - ТУК! 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!