ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще се върнем преди два месеца, когато на 12 февруари се проведе Супербоул 57 и Канзас Сити Чийфс победи Филаделфия Ийгълс с 38:35.

Успехът на „вождовете“ доведе до сериозна печалба на американски любител на залозите, който месеци по-рано беше прогнозирал успех за тима от Канзас Сити и триумф на Аржентина на Мондиал 2022 в Катар. Неговият фиш е на стойност 3520 долара. Коефициентът за успех на Меси и компания е 11 към 2, а за победа на Чийфс е 17 към 4.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

И двата мача протекоха по инфарктен начин. На финала на световното първенство, игран на 18 декември, „гаучосите“ изтърваха аванс от два гола в редното време, а след това в продълженията Килиан Мбапе вкара от дузпа за 3:3. Така се стигна до изпълнение на дузпи, при които Лионел Меси и съотборниците му спечелиха титлата.

Така любителят на залозите трябва да се надява два месеца по-късно Канзас Сити да победи Филаделфия Ийгълс в големия финал на шампионата по американски футбол. Преди началото на мача Чийфс е аутсайдер, поне според прогнозите на букмейкърите.

Тези предвиждания намират отражение на терена, където „орлите“ водят с 27:21 преди началото на последната четвърт на стадиона в Глендейл (щат Аризона). Звездата на „вождовете“ Патрик Махоумс и треньорът Анди Рийд обаче извеждат тима си до титлата след обрат и победа с 38:35.

Драматичните успехи на Аржентина на финала на Мондиал 2022 и на Канзас Сити Чийфс на Супербоул носят на американския любител на залозите печалба от 120 120 долара. Това означава, че той е умножил своя първоначален залог повече от 34 пъти. За неговия успех се разбра, след като американецът сам се похвали за финансовия удар на профила си в „Инстаграм“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК