ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Популярното лице от ефира на Българската национална телевизия Карина Караньотова направи впечатляващ старт в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. Освен това тя може да се похвали с постижение, което не се е случвало в от началото на втория сезон на играта през това лято.

Караньотова се справи с актьора Кристиян Милатинов, който стана победител през миналата седмица. През уикенда двамата спориха един срещу друг чрез прогнози за мачовете от българското футболно първенство и журналистката от БНТ спечели с общ резултат 7:2.

Милатинов правилно предвиди победи на Локомотив (Пловдив) над Пирин и на Левски срещу Ботев (Враца), но това в никакъв случай не му помогна срещу телевиозионната водеща. Карина Караньотова позна два точни резултата, а подобно нещо не се е случвало в предишните четири кръга от началото на втория сезон на играта.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Тя с точност предвиди, че „смърфовете“ ще се наложат над „орлетата“ с 1:0, както и класическата победа на Лудогорец над ЦСКА. Към актива си прибави и правилната прогноза, че Левски ще се справи на „Герена“ с Ботев (Враца).

Това означава, че Карина Караньотова продължава участието си в играта и през следващата седмица и ще може да прибави още точки в битката за шампион на втория сезон. Кристиян Милатинов, който преди седмица елиминира Мая Савова, отпада с натрупан общ актив от 7 точки.

Припомняме, че в играта еfbet Лига популярни лица от българския обществен живот се състезават един срещу друг на елиминационен принцип в прогнози на мачове от родния футболен елит. Победителят от даден кръг продължава напред и му предстои сблъсък с нов съперник, а загубилият отпада. За познат точен резултат се присъждат три точки, докато за уцелен знак от дадения мач се дава една точка.

Как точно Крис и Карина прогнозираха мачовете от петия кръг на играта ефбет Лига - ТУК! 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!