ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лидерите на отборите от родния футболен елит продължават битката си и в новия 25 кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. През този уикенд те прогнозираха някои от най-големите дербита в топ първенствата на Европа.

Изключително интересно е мнението на бившия национал жо Валери Божинов, който е сред малцината, отписали лидера в Примера дивисион Барселона в дербито срещу Атлетико (Мадрид). Мачът ще се играе в неделя от 17:15 часа, а Божигол предвижда успех на „дюшекчиите“ като гост с 2:1. За успех на мадридчани залагат само още двама участници, но техните имена може да разберете, когато посетите страницата Букмейкър БЛИЦ.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Освен това Валери Божинов предвижда и поредна издънка на лидера в Серия „А“ Наполи, който гостува на бившия му тим Ювентус в късния неделен мач на кръга в италианския шампионат.

Знаменитият бивш вратар на ЦСКА Георги Велинов единствен залага на издънка на Ливърпул срещу опашкаря Нотингам. Много са интересни и прогнозите на участниците за мача между Борусия (Дортмунд) и Айнтрахт (Франкфурт), където два резултата се повтарят по седем пъти.

Вижте кой как прогнозира в 25-ия кръг на Звездна лига – ТУК!