ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Двама силни български кандидати за челната тройка в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ се появиха след приключването на 27 кръг. Това са капитанът на Локомотив (София) Красимир Милошев и Иван Коконов от Арда.

Те познаха точните резултати от двата неделни мача от програмата на кръга – Кьолн – Байер Леверкузен (0:2) и Манчестър Сити – Манчестър Юнайтед 3:1.

Само още двама познаха резултата от успеха на „гражданите“ в дербито на Манчестър – Петър Дебърлиев (Хебър) и Крум Стоянов (Етър).

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Крайният изход на двубоя между „козлите“ и „аспирините“ беше правилно предвиден от шестима участници. Освен Милошев и Коконов, това са Илиян Стефанов (Левски), Георги Велинов (ЦСКА), Алекс Колев (Крумовград) и Янис Карабельов (Ботев Пловдив).

Със спечелените шест точки в неделя Иван Коконов се доближи до третото място в играта. Представителят на Арда вече е със 111 точки, на две зад третия Левски и на три зад втория Крумовград. Красимир Милошев е пети със 107 т., след като изпревари Петър Дебърлиев от Хебър.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Вижте всички прогнози от 27-ия кръг на Звездна лига – ТУК!