ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще върнем лентата до лятото на 2021 г., когато се проведе отложеното с една година Евро 2020. Тогава германски футболен фен направи сериозен удар от залог на вероятно най-инфарктните осминафинали в историята на европейските първенства.

Той прогнозира, че Франция и Швейцария ще завършат при резултат 3:3 в редовното време, а същото ще направят Испания и Швейцария. И двете срещи се играха на 28 юни 2021 т. Германецът залага 4,75 евро при коефициент 22 500.

200 лв Начален Бонус Спорт!

Развоят на срещите не беше за хора със слаби сърца. В по-ранния мач за деня автогол на Педри в 28-ата минута даде аванс на Хърватия. Пабло Сарабия изравни за Испания десет минути по-късно. Сесар Аспиликуета даде преднина на „червените фурии“ в 57-ата минута, а 20 по-късно Феран Торес покачи на 3:1. Пет минути преди края на мача Вислав Оршич намали за „ватрените“, а във втората минута на добавеното време Марио Пашалич вкара за 3:3. Испания стигна до победата с попадения в продълженията на Алваро Мората и Микел Оярсабал.

Не по-малко драматичен беше развоят на двубоя между Франция и Швейцария. Харис Сеферович даде аванс на „кръстоносците“ в 15-ата минута, но световните шампиони направиха обрат. Карим Бензема изравни в 57-ата минута, а две по-късно даде еванс на „петлите“. Световните шампиони поведоха с 3:1 с гол на Пол Погба в 75-ата минута. Сеферович намали на 2:3 в 81-ата, а в края на редовното време Марио Гавранович изравни. След това Швейцария спечели с дузпи.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Невероятният развой на двата осминафинала на Евро 2020 донесоха на късметлията от германската провинция Долна Саксония печалба от 106 875 евро.

„Беше невероятно. В края на мача между Франция и Швейцария, който беше втори от програмата за деня, целият се тресях от вълнение. Нямам спомен какво съм правил, след като швейцарците изравниха в последната минута. Сега ще си купя нова кола с печалбата, а с останалата сума ще заведа семейството си почивка и ще купя подаръци на децата“, заяви късметлията.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК