ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще ви върнем на 25 февруари 2008 г., когато един англичанин стана милионер навръх 60-годишния си рожден ден благодарение на изключителен късмет на хиподрума за конни надбягвания.

Фред Крагс, продавач на торове от малкия град Търск (Йоркшир), прави залог от 50 пенса на общо осем състезания, а шансът да уцели победителите от всички тези гонки е 2 000 000 към 1. След това се прибира у дома, за да отбележи юбилея си.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

В началото на следващата седмица посещава близкия клон на букмейкърската компания „William Hill“, за да види как са завършили конните надбягвания.

Когато разбрал, че общата му печалба е в размер на 1 милион паунда, Крагс пребледнял и смотолевил на жената на гишето, че трябва да се прибере у дома, за да съобщи на жена си.

Изключително странно съвпадение, че два от конете, направили от Фред Крагс милионер, носят имената Това, ако не е късмет (Isn’t That Lucky) и Сбъдната мечта (A Dream Come True).

„Това е най-невероятният залог, правен откакто букмейкърските пунктове стават законни в Англия през 1961 г.“, коментира Греъм Шарп – говорител на „William Hill“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК