ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света. Днес ще ви разкажем невероятна история как направени дългосрочни залози могат да помагат на нуждаещите се.

Британецът Никълъс Нюлайф определено е от хората, които знаят как и на какво да залагат.

През 2003 година, няколко преди смъртта си, той залага 275 евро при коефициент 66:1, че швейцарецът Роджър Федерер ще спечели 17 титли от Големия шлем преди 2020 година.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Нюлайф явно е бил твърде сигурен в успеха си, тъй като завещава цялото си имущество и всички последващи печалби от хазарт на благотворителната организация Oxfam International.

Освен прогнозата за Федерер, която се сбъдва през 2012 година на финала с Анди Мъри на 'Уимбълдън", спечелен с 4:6, 7:5, 6:3, 6:4), още няколко други залога на британеца излизат, с което дарението му надхвърля 100 хиляди британски паунда.

Съседи на комарджията разказват как към края на живота си го е помолил да му инсталира компютър, за да може да залага от дома си.

"Живееше сам, нямаше близки. Караше ни да прави залози вместо него, защото не излизаше често.

Помня, че ми каза да заложа, че Люис Хамилтън ще стане световен шампион, още преди да е станал голяма звезда", разказва един от най-близките му Гавин Коуън.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК