ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК

Вратарят на Спартак (Варна) Иван Дичевски продължава със стабилното си представяне в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. През изминалия уикенд младият футболист, който точно преди две седмици навърши 22 години, стана първият участник, достигнал границата от 100 точки.

Дичевски този път не уцели нито един точен резултат при прогнозите си на мачовете от Топ 5, но пък позна победителите в четири от петте прогнозирани мача. Така той запази първото си място в играта и съхрани аванса си от четири точки пред основния си преследвач Александър Дюлгеров от Пирин.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

В мачовете от програмата на 27 кръг на Звездна лига, играни в неделя, най-силно се отличи капитанът на Берое Симеон Мечев, който с точност прогнозира, че Арсенал ще победи Нюкасъл с 2:0 като гост. Той обаче беше единственият, който не прибави точки в актива си от убедителния успех на Борусия (Дортмунд) с 6:0 над Волфсбург, тъй като беше предвидил равен резултат. Всички останали участници бяха посочили победа за „жълто-черните“.

В Звездната лига представители на клубовете от родния футболен елит мерят сили, посочвайки точни резултати на дербита от топ първенствата на Европа.

Вижте какви бяха прогнозите на участниците в 27-ия кръг на Звездна лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

КЛАСИРАНЕТО В ЗВЕЗДНА ЛИГА СЛЕД 27 КРЪГ