ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Едно от най-големите проклятия в съвременния спорт удари отново. Канадският рапър Дрейк за пореден път доказа, че не носи късмет на хората, които подкрепя. Сега 37-годишният изпълнител донесе и сериозна загуба на самия себе си.

През последните години редица отбори се надяваха Дрейк да не се появи на техен мач, облечен с екип на тима, тъй като почти във всички случаи това носеше лош късмет и загуба. Десетките са случаите с подобни ситуации.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Рапърът е известен и със страстта си към спорните залагания, особено на бойни спортове. Въпреки че напоследък бойците, на които канадецът демонстрираше своята вяра в победата със залози при букмейкърите, печелеха мачовете, този път проклятието „Дрейк“ се завърна.

Рапърът изрази подкрепата си на американския ММА боец Шон Стрикланд в мача му срещу Дрикус дю Плеси (ЮАР) през изминалия уикенд в Торонто. Това обаче не донесе късмет на Стрикланд, който загуби битката и титлата си в средната категория на UFC. Това пък превърна Дю Плеси в герой в родината му, тъй като стана първият ММА шампион на ЮАР.

Подкрепата на Дрейк към Шон Стринкланд се изразяваше и в масивен залог от 700 000 долара за победа на американеца. При успех на американеца, изпълнителят щеше да прибере 1,379 милиона долара. Тъй като Дрикус дю Плеси спечели, канадската музикална звезда загуби огромния си залог при букмейкърите.