ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще ви разкажем за млад американец, който показа изключителен нюх към развоя на плейофите в НБА и скри шапката на всички специалисти. Още преди да станат ясни всички участници в елиминационната фаза, той залага 50 долара, че на финала един срещу друг ще се изправят Денвър Нъгетс и Маями Хийт.

По време на неговия залог Маями въобще не е сигурен в класирането си за плейофите. Именно заради това предоставеният му коефициент от букмейкърите е 251 към 1.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Докато Денвър без проблем доказа, че е най-силният отбор на Западната Конференция и последователно елиминира Минесота Тимбъруулвс, Финикс Сънс и Лос Анджелис Лейкърс, то достигането на Маями до финала беше истинска сензация.

Първо „горещите“ отстраниха най-добрия отбор на Източната Конференция, след като в пет мача се справиха с Милуоки Бъкс. След това дойде ред на Ню Йорк Никс, а на финала на конференцията в седем срещи беше елиминиран и Бостън Селтик, вторият най-добър отбор на Изток.

В резултат на своята прозорливост и направения залог от 50 долара, американският любител на залозите прибра печалба от 12 550 долара. Това си е една доста прилична сума.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!