ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Английски фен на залозите на име Майкъл стана звезда в социалните мрежи заради ужаса, който изпита в опит да вземе печалбата си.

Жителят на 75-хилядното градче Харогът спечелил 12 хиляди паунда с комбиниран залог от два тенис мача и един футболен, но радостта му бързо се превърнала в кошмар.

Майкъл отишъл да си вземе парите от близкия букмейкърски пункт, но се оказало, че сумата е твърде голяма, за да му бъде изплатена наведнъж.

Така той взел 5500 паунда, а на следващият ден отишъл, за да прибере останалото. Майкъл разказва, че само няколко минути, след като си поискал парите, на мястото пристигнала полиция.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

"Явно очакваха да избягам, но аз седнах на стол и се обадих на отдела за обслужване на клиенти. Полицаите първо помислиха, че съм дошъл да обирам пункта и ме задържаха, за да ме разпитат.

После разбраха всичко. Искаха да си тръгнат, когато разбраха, че ограбеният всъщност съм аз.

Срамота е да се пилее времето и усилията им за такива неща, когато се извършват истински престъпления", коментира ядосан любителят на залозите.

От управата на букмейкъра обясниха, че всички дължими пари ще бъдат изплатени и подчертаха, че държат много на сигурността на служителите си.