ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Оспорван дуел се разрази между две от популярните лица на БНТ. Водещата на сутрешния блок „Денят започва“ Христина Христова и шефът на спортната редакция на националната телевизия Ивайло Ангелов водят спор на полето на прогнозите за мачовете от родния футболен елит.

Двамата участват в десетия кръг на играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, а битката им е доста изравнена. За момента Ангелов има предимство в резултата с 8:7, но дуелът им още не е приключил. Крайният победител ще стане ясен довечера след изиграването на мача между Локомотив (София) и Лудогорец.

Ивайло Ангелов направи изключителен дебют в играта и в петък позна точните резултатите от срещите ЦСКА 1948 – Черно море (1:1) и Ботев (Пловдив) – ЦСКА (1:2). Христина Христова също правилно прогнозира изхода от мача на Колежа.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

В събота тя нанесе своя отговор на Ангелов и позна точния резултат за победата на Локо (Пловдив) над Славия (2:0), но шефът на спорната редакция на БНТ прибави точка към общия си сбор, тъй като също беше предвидил успех на „смърфовете“. Снощи двамата допълниха актива си с по още една точка заради домакинската победа на Левски над Етър (1:0).

Така решителен за изхода на дуела между двамата ще се окаже днешният двубой между Локомотив (София) и Лудогорец. Прогнозите на Христина Христова и Ивайло Ангелов се различават, а това означава, че със сигурност единият от тях ще продължи за следващия кръг, а другият ще бъде елиминиран.

Как точно прогнозираха Хриси и Ивайло в десетия кръг - ТУК! 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!