ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Асовете на отборите от българския футболен елит отписаха шансовете на Тотнъм за победа в дербито на Северен Лондон срещу Арсенал. Това става ясно от прогнозите на участниците за шестия кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ.

„Шпорите“ са един от четирите тима без загуба от началото на сезона във Висшата лига, но не получиха доверието на нито един от представителите на българския футболен елит. От 16 участници своя вот за победа на Арсенал са дали 10 човека, а останалите предвиждат равенство между Тотнъм и „артилеристите“.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев за втори пореден път рискува с прогноза срещу Реал (Мадрид). Преди седмица късметът не беше на негова страна и „белият балет“ обърна Реал Сосиедад. Сега Илиев дава своите предпочитания на Атлетико срещу Кралския клуб в мадридското дерби, което ще се играе в неделя вечерта. Той и Алекс Колев от Крумовград са единствените, предвиждащи успех на "дюшекчиите".

В шестия кръг на играта Звездна лига участниците са дали своите прогнози за мачовете Борусия (Дортмунд) - Волфсбург, Бърнли - Манчестър Юнайтед, Арсенал - Тотнъм, Торино - Рома и Атлетико (Мадрид) - Реал (Мадрид).

Всички прогнози за шестия кръг на участниците в играта – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ НА ИГРАТА ЗВЕЗДНА ЛИГА