ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще се върнем само няколко месеца назад, когато се проведе световното първенство по футбол в Катар.

Тогава един руски любител на залозите прави изненадващата прогноза, че Испания ще вкара повече от 4,5 гола на Коста Рика. Той дори залага 2 милиона рубли, а коефициентът е 5,50.

Изчислено е, че вероятността да се случи такова събитие е 18,1% или в по-малко от 1 на всеки пет случая. Това означава, че шансът руснакът да загуби парите си е много голям.

200 лв Начален Бонус Спорт!

Въпросният мач беше първи за двата отбора в Група „Е“ на Мондиал 2022. Преди двубоя имаше информации, че в лагера на испанците има седем футболисти с настинка. Коста Рика пък показваше амбиции да повтори представянето си от световното първенство през 2014 г., когато достигна до четвъртфинал.

Както е известно, Испания победи Коста Рика със 7:0, като необходимите на любителя на залози пет гола в полза на „червените фурии“ бяха реализирани до 75-ата минута. Това се оказа рекорден успех за испанците в историята на участията им на световни първенства. Предишното им най-добро постижение беше с 6:1 срещу България на Мондиал`98.

Успехът на Испания означаваше, че руснакът е прибрал 11 милиона рубли от своя залог, като 9 милиона от тях са чистата му печалба.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК