ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Най-новият участник в Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ - Влади Въргала, осъществи обрат срещу Теди Джорджо и известният диджей е пред отпадане от забавната ни игра с прогнози. В нея популярни личности прогнозират мачове от родния футболен елит. Припомняме, че за познат точен резултат се присъждат 3 точки, а за уцелен знак от дадения двубой се дава 1 точка.

В една от петъчните срещи актьорът Владислав Карамфилов измъкна пълен точков актив и поведе на Тодор Георгиев, както е името на популярния диджей. Въргала позна точния резултат на Славия - Крумовград (2:0) и поведе с 4:3 точки. 

 Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Ден по-рано Теди Джорджо поведе, след като се справи перфектно с предвиждането на двубоя между ЦСКА 1948 и Локомотив (Пловдив) (1:1). 

От нулевото равенство на ЦСКА - Арда двамата не взеха точки, тъй като очакваха победа на "армейците". И от късния мач снощи Теди и Въргала останаха с празни ръце. Диджеят беше прогнозирал 1:1 под Аязмото и беше близо да познае, но победното попадение на аржентинския нападател Сантиаго Леандро Годой в 74-ата минута го лиши от това да вземе още 3 точки и да си осигури продължаването напред в играта ни. Влади Въргала пък очакваше Левски да победи, предвиждайки успех за "сините" с 2:1.

Последната среща от 14-ия кръг в Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ е Лудогорец - Хебър. Мачът е утре от 18:15 часа в Разград, а единственият шанс на Теди Джорджо да се спаси от отпадане е да познае точния резултат. Той предвижда 4:1 за "орлите", а Влади Въргала 1:0. 

Какви са прогнозите на Влади Въргала и Теди Джорджо за 14 кръг на efbet Лига - ТУК

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!