ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вратарят на Спартак (Варна) Иван Дичевски сензационно оглави класирането в Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ, в която представители на клубовете от Efbet Лига прогнозират мачове от западноевропейските първенства. 

Ветеранът Георги Велинов, представляващ ЦСКА, бе лидер преди 23-ия кръг на играта. Дичевски беше четвърти, но се представи блестящо още в първите два мача за прогнозиране, познавайки ги на точен резултат, което му носи по 3 точки (за познат знак се присъжда по 1 точка). 

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Стражът на последния в Efbet Лига правилно посочи, че Манчестър Юнайтед ще победи с 2:0 Евертън. Дичевски с точност предвиди и 2:1 за Борусия (Дортмунд) срещу Унион (Берлин). 

И докато Спартак е последен в първенството, в Звездната лига вече е на върха. Дичевски събра 81 точки и поведе на Александър Дюлгеров (Пирин) и Джони Велинов (ЦСКА), които имат по 80. Четвърти със 78 е Валери Божинов, представляващ Септември (София).

Отлично до момента този кръг в играта ни се представя и Петър Дебърлиев. Вратарят на Хебър също като Дичевски позна и двата точни резултата на първите два двубоя. 

Победата на Юнайтед с 2:0 срещу Евертън донесе по 3 точки още на Дюлгеров, Тодор Неделев, Георги Аргилашки и Иван Коконов. Всички други участници в Звездната лига добавиха по 1 точка за познатия знак. 

Успехът на Борусия (Дортмунд) пък беше познат с точност не само от новия лидер Иван Дичевски и от Петър Дебърлиев, а още и от Бирсент Карагарен (ЦСКА 1948) и Красимир Милошев (Локомотив Сф). 

Неделните мачове, които представилите на отборите от Efbet Лига прогнозираха: Ливърпул – Арсенал, Торино – Рома и Райо Валекано – Атлетико (Мадрид).

ВИЖТЕ КОЙ КАК Е ПРОГНОЗИРАЛ МАЧОВЕТЕ В 23-ИЯ КРЪГ!

Класирането към момента:

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК