ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Сензационен развой се очертава в спора между Теди Кацарова и бившата тв водеща Мая Савова. Певицата си намери майстора и ще бъде елиминирана в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ.

Двете популярни българки спорят в полето на прогнозите за мачове от българския футболен елит. В момента Мая Савова води с 4:1 след изиграването на четири от петте срещи, за които двете дадоха своите предвиждания.

Довечера ще се изиграе последният двубой, който ще определи крайното точково съотношение между двете. И двете са заложили за победа над Локомотив (Пловдив) над Ботев (Враца), а това означава, че Теди Кацарова със сигурност ще отпадне, дори и да познае точния резултат от мача.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Певицата е шампион от миналия сезон на играта и от началото на настоя сезон се справи с двама конкуренти от мъжкия пол. Сред тях е съпругът на Мая Савова – Крум Савов, който през миналата седмица беше елиминиран от Кацарова. От началото на участието си в Букмейкър БЛИЦ дъщерята на легендарната Силвия Кацарова отстрани шестима мъже – Орлин Павлов, Филип Буков, Митьо Крика, Драго Симеонов, Тончо Токмакчиев и Крим Савов.

Сега Теди за първи път се изправи срещу съперник от женския пол и загуби. Така за четвъртия кръг на играта продължава Мая Савова, който пък взе реванш от името на своя съпруг за отпадането през миналата седмица.

Припомняме, че в играта efbet Лига популярни лица от българския обществен живот се състезават един срещу друг на елиминационен принцип в прогнози на мачове от родния футболен елит. Победителят от даден кръг продължава напред и му предстои сблъсък с нов съперник, а загубилият отпада. За познат точен резултат се присъждат три точки, докато за уцелен знак от дадения мач се дава една точка.

Как точно прогнозираха мачовете Теди и Мая от третия кръг на сезон 2 - ТУК

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!