ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Предстои 13-ият кръг на играта Звездна лига, в която представители на отбори от елита прогнозират по пет мача от европейските клубни първенства.

Чака ни доста интересна битка, тъй като на върха ситуацията е изключително интересна. Лидер продължава да е ЦСКА с Георги Велинов, чийто актив е 44 точки, а след това втори и трети са Славия с Галин Иванов и вездесъщият Валери Божинов с 43. Божинката прави много силна серия в последните кръгове и за отрицателно време се доближи до върха благодарение на точните си прогнози. За познат точен резултат се присъждат 3 точки, а само за улучен знак – 1 точка.

200 лв Начален Бонус Спорт!

Именно Галин и Валери имат по 6 познати точни резултата от началото на играта. С толкова е и Антон Недялков от Лудогорец, но заради доста по-малко познати знаци той е на осмата позиция с 34 точки.

Тази вечер се подновява Бундеслигата и за първи път в Звездна лига през 2023 година ще има германски мач. Това е Лайпциг – Байерн.

Тази седмица отново има две английски дербита в играта ни. Първо в събота играят затъналите в криза Ливърпул – Челси, а в неделя е очакваният с огромен интерес двубой между Арсенал и Манчестър Юнайтед в Лондон.

Ще сдаде ли ЦСКА с Джони Велинов първото място, ще разберем тези дни.

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ ЗА 13-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДА ЛИГА – ТУК!