ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Шефът на спортния отдел на БНТ Ивайло Ангелов стартира мощно участието си в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. В десетия кръг той води дуел в полето на прогнозите на мачовете от родното футболно първенство с колежката си от националната телевизия Христина Христова, която в началото на седмицата елиминира легендарния водещ, коментатор и анализатор на Шампионската лига Красимир Минев.

Ангелов направи нещо невиждано в дебюта си. Той започна с два познати точни резултата. До момента няма случай в Букмейкър БЛИЦ, нито през първия сезон, нито от началото на втория, в който нов състезател да уцели крайния резултат при първите си две прогнози.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Ивайло Ангелов правилно предвиди равенството между ЦСКА 1948 и Черно море (1:1), както и победата на ЦСКА с 2:1 като гост на Ботев (Пловдив).

Трябва да се отбележи, че Христина Христова, която е водач във временното класиране на втория сезон на efbet Лига, отговори подобаващо. Тя също позна точния резултат за успеха са „армейците“ на „Колежа“. Лицето на сутрешния блок „Денят започва“ по БНТ обаче заложи на победа на „моряците“ срещу ЦСКА 1948 и сбърка в прогнозата си.

Днес играта на Ивайло Ангелов и Христина Христова продължават участието си. Те са дали своите предвиждания за мачовете Локо (Пловдив) – Славия и Левски – Етър. Дуелът им ще приключи в неделя вечерта с изиграването на двубоя между Локо (София) и Лудогорец.

Как точно прогнозираха Хриси и Ивайло в десетия кръг - ТУК! 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!