ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Световното първенство в Катар, което се проведе в края на 2022 г., продължава да се коментира от футболните фенове. Някои от тях спечелиха доста пари от залагане на мачове от шампионата, други пък загубиха солидни суми.

Един от печелившите е Джордж Линекер. 31-годишният син на английската футболна легенда прибра над 4000 паунда, след като предвиди с точност седем събития от финала на мондиала, в който Аржентина победи Франция след дузпи (2:2 в редовното време и 3:3 след продължения).

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Линекер-младши залага 20,03 паунда, че Лионел Меси и Килиан Мбапе ще се разпишат в мача, редовното време ще завърши при резултат 2:2, „гаучосите“ ще триумфират с дузпи, а в двубоя ще има поне един картон и над пет корнера.

Всичките му прогнози се сбъдват. Коефициентът на неговия залог е 170 към 1. Така Джордж Линекер накрая се оказва с печалба от 4276,40 паунда, тъй като получава и бонус от 851,27 паунда.

“Ако някой заслужава да спечели залог, мисля, че това съм аз. Благодаря на всички“, написа щастливият Джордж Линекер в „Туитър“ след спечелената сума.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!