ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Нещо невиждано се случи с легендарния коментатор, водещ и анализатор на Шампионската лига Красимир Минев и лицето на сутрешния блок „Денят започна“ по БНТ Христина Христова.

Двамата във втора поредна седмица не успяха да излъчат победител от дуела си в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. Това се случва за първи път, а в момента тече втори сезон на играта. Досега и в двата сезона не се е случвало съперници да завършват с равен брой точки в два последователни кръга.

Краси Минев и Христина Христова спечелиха по три точки от осмия кръг на efbet Лига, в който прогнозираха крайния резултат на мачове от българското футболно първенство. В неделя вечерта и двамата участници с предвидиха победите на Локомотив (Пловдив) над Крумовград и на Левски срещу Хебър. Никой обаче не успя да уцели точен резултат, което щеше да го направи победител кръга.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Сега водещата от БНТ и легендата на излъчването на Шампионската лига в България ще имат десетина дни почивка заради паузата в шампионата, наложена заради мачове на националния отбор, и след това ще продължат дуела си в деветия кръг на играта.

До момента Христина Христова е спечелила 12 точки от участието си в efbet Лига и оглави временното класиране на втория сезон, изпреварвайки колежката си от националната телевизия Карина Караньотова, която елиминира в шестия кръг. Красимир Минев за момента е четвърти с 8 точки, на една зад шампионката от миналия сезон Теди Кацарова.

Какви бяха прогнозите на Христина и Краси в осмия кръг – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!