ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Случаят, за който ще стане дума, е съвсем пресен. От петък сутринта, когато един руснак прави солиден удар, благодарение на смелото си предвиждане за два мача от НХЛ.

Жителят на Ростовска област залага 27 500 евро на доста високи коефициенти за четири събития от тези срещи. Сумарната му ставка е 156,00.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Руснакът предвижда, че Детройт Ред Уингс ще спечели първата третина срещу Сейнт Луис Блус, а „блусарите“ ще излязат крайни победители в мача. Букмейкърът е оценил това да се случи с коефициент 13,00.

Освен това той предполага, че Сиатъл Кракен ще бъде победител в първата третина на мача си с Нешвил Предатърс, а редовното време на двубоя ще завърши при равен резултат. И тук ставката е висока – 12,00.

Трудно е да се повярва, но прогнозите на руския любител на залозите се оказват точни. Детройт взима първата третина с 2:1, но в крайна сметка губи от Сейнт Луис с 3:4. В другия мач Сиатъл печели първата част с 1:0, а в края на двубоя резултатът е 1:1. Нешвил печели след дузпи, но това няма никакво значение за жителя на Ростовска област, който вече си е гарантирал сериозната печалба от 4 290 000 рубли.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК