ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Световното първенство в ЮАР през 2010 година ще се запомни с редица интересни неща - незачетения гол на Франк Лампард срещу Германия, играта с ръка на голлинията на Луис Суарес в четвъртфинала срещу Гана, шокиращия гол на Северна Корея срещу Бразилия и, разбира се, непрестанния шум на вувузелите.

 200 лв Начален Бонус Спорт! 

Привържениците на залагането обаче са покъртени от една друга история, станала знакова в техните среди по време на Мондиала. Става въпрос за един от рекордните залози въобще. 

Точно преди полуфинала между Испания и Германия, заможен запалянко от Англия залага цели 417 000 паунда за победа на "маншафта". Това звучи логично - момчетата на Йоаким Льов разбиха Англия с 4:1, след което размазаха и Аржентина с 4:0, докато испанците минаха през Парагвай и Португалия с икономичното 1:0. 

Германия бе абсолютен фаворит и залогът щеше да донесе на човека цели 800 000 паунда, само че имаше една мъничка спънка в целия план: немците загубиха този мач. 

Голът на Карлес Пуйол в 73-тата минута попари сърцата на всички близо 80 милиона германци и на един британски фен, разделил се с близо половин милион паунда!