ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Телевизионното шоу „Стани богат“ предлага на участниците да използват жокер „Обади се на приятел“, за да спечелят дадена сума в играта. С подобна успешна помощ може да се похвали 46-годишният американец Дейв Менаш, който получава съобщение по телефона от свой познат, за да вземе най-голямата си печалба от спортни залози.

В края на февруари тази година Менаш, който работи като агент на недвижими имоти и е местен патриот на нюйорксия квартал Бруклин, се допитва до свои приятели за съвет, тъй като планира да заложи 500 долара на мачовете от баскетболното колежанско първенство на САЩ, на което предстои да навлезе в една от решителните си фази, известна като Мартенска лудост.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

„Бих се доверил на момчетата от Флорида Атлантик. Те са страхотни. Направо е сигурен залог“, пише в съобщението на неговия приятел, който по това време е на почивка в Бока Ратон (щата Флорида).

Дейв Менаш проверява в букмейкърската къща какъв е коефициентът за победа на университета Флорида Атлантик за победа над университета Тексас-Сан Антонио. Учуден е, когато вижда, че ставката е 200 към 1 и решава, че е прекалено рисковано.

Затова залага за победа на Университета Гонзага при 17 към 2. След това обаче променя решението си, вслушва се в своя приятел и премества парите си за успех на тима от Флорида.

Този ход се оказва изключително успешен. Флорида Атлантик направо отнася съперника със 106:66. Това означава, че брокерът на имоти от Бруклин превръща своите 500 долара в 100 000 благодарение на жокер „Помощ от приятел“. Дейв Менаш споделя, че това е най-голямата печалба, която е взимал от залог на спортни състезания.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!