ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Със завръщането на футболното първенство у нас се завръща и играта на БЛИЦ Букмейкър – Ефбет лига.

Припомняме, че тук прогнози правят популярни българи, които са извън футбола. Те трябва да познаят с точен резултат всяка седмица по 5 мача от родното първенство. Играе се на принципа на елиминациите. Който загуби, отпада. За точен резултат се дават по 3 точки, а само за отгатнат знак точката е само една.

Актьорът Дарин Ангелов зимува на върха, но сега срещу него се изправя изключително предизвикателство – красавицата Ромина Тасевска. Тя е не само хубава, но е и съпруга на известен и доказан футболист – Дарко Тасевски, който е част от състава Славия. Ромина искаше да пробва късмета си именно с мач на „белите“, но такъв в първия ни кръг няма. Не, не  - не иде реч за  конфликт на интереси, макар да има мънички съмнения, че красивата дама може да тропне на мъжа си и да му нареди как да свърши срещата Славия - Пирин. Просто битката между двата тима е в понеделник и затова не е включена в програмата ни. 

Припомняме, че през есента Дарин сложи в малкия си джоб Бони и Гери Малкоданска. Да видим сега как ще се представи срещу Ромина, която посяга към първото място. 

Мачовете от играта тази седмица:
Ботев Пд - Локо Сф
Спартак Вн - Лудогорец
Левски - Черно море
Берое - ЦСКА
Локо Пд - Ботев Враца

Кой как е прогнозирал – ВИЖТЕ НА СТРАНИЦАТА ни БУКМЕЙКЪР – ТУК!