ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Този път ще ви върнем към случай от края на февруари 2017 г. Тогава Арсенал гостува на петодивизионния Сътън и спечели с 2:0 за място на четвъртфиналите на ФА Къп.

200 лв Начален Бонус Спорт!

По време на мача резервният вратар на домакините Уейн Шоу се превърна в световна знаменитост. Близо 150-килограмовият страж беше заснет да похапва пай с месо и картофи на резервната скамейка.

Оказа се, че букмейкърската компания на таблоида „Сън“ - „Сън Бетс“, е приемала залози, че Шоу ще похапне по време на мача. Коефициентът е бил 8 към 1.

Вратарят признава, че е знаел за тази възможност за залагане, но просто е бил гладен, тъй като от нерви преди мача с именития съперник е ял цял ден.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

„Няколко момчета преди мача ме попитаха дали мога да хапна пай по време на мача, тъй като имало коефициент 8 към 1. Аз им отговорих, че всичко е възможно, тъй като не съм ял нищо през целия ден. Някои може и да са заложили и да са изкарали пари. Аз лично не съм, тъй като на футболистите е забранено да залагат“, коментира вратарят пред „Индипендънт“.

Признанието на Уейн Шоу обаче не го спаси от раздяла със Сътън. Той напусна отбора под натиск от ръководството, според което той е направил лоша реклама на клуба. Комисията по хазарта в Англия дори разследва случая, но не бяха открити доказателства, че вратарят е залагал на възможността да похапне по време на мача с Арсенал.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК