ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Изключително напечена става битката между Левски, Арда и Крумовград за второто място в класирането на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ.

След изиграването на мача между Манчестър Сити и Нюкасъл „сините“, тимът от Кърджали и крумовградчани са с равни точки и поделят втората позиция.

Причината за това, че Иван Коконов (Арда) и Алекс Колев (Крумовград) с точност предвидиха успеха на „гражданите“ с 2:0 в четвъртфиналната среща на ФА Къп. Така те получиха по три точки, докато представителят на Левски Илиян Стефанов взе само точка, тъй като правилно заложи за победа на Манчестър Сити.

По този начин Арда и Крумовград наваксаха пасива си от две точки зад Левски, който имаха преди началото на кръга. Коконов и Колев не са единствените познали точния резултат за успеха на „гражданите“.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Със същата успеваемост може да се похвалят лидерът в класирането Янис Карабельов (Ботев Пловдив), Галин Иванов (Славия), Александър Дюлгеров (Пирин) и Викторио Вълков (Берое). С правилната си прогноза Карабельов увеличи на 11 точки аванса си на върха на класирането.

Днес програмата на 29 кръг на играта Звездна лига продължава с още четири мача. Участниците са дали своите прогнози за дербито Манчестър Юнайтед – Ливърпул, срещата от Бундеслигата Борусия (Дортмунд) – Айнтрахт (Франкфурт), мачът от Серия „А“ между Интер и Наполи и двубоят от испанската Примера дивисион между Атлетико (Мадрид) – Барселона.

Вижте какви бяха прогнозите на участниците в Звездната лига за 29-ия кръг – ТУК

КЛАСИРАНЕТО В ЗВЕЗДНА ЛИГА КЪМ МОМЕНТА