ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Битката за върха на класирането става все по-напечена и позицията на Ботев (Пловдив) изглежда все по-застрашена, тъй като Левски се доближава до лидера в подреждането на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ.

Вчера се проведе само един мач от 24 кръг на играта, в който Манчестър Юнайтед победи Астън Вила с 2:1 като гост. Петима играчи познаха точния резултат от двубоя. Това са лидерът на Славия Галин Иванов, халфът на Левски Илиян Стефанов, Иван Коконов (Арда), Крум Стоянов (Етър) и младокът Викторио Вълков от Берое.

Всички те прибавят по три точки в актива си. Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов също предвиди успех на „червените дяволи“, но не уцели точни резултат. Затова взима една точка. Останалите десет участници бяха дали своите предпочитания на Астън Вила или бяха предположили равен резултат.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Трите точки, спечелени от Илиян Стефанов, позволиха на халфа на Левски да се доближи до лидера в класирането Янис Карабельов от Ботев (Пловдив). Иван Коконов пък изкачи Арда на третото място, изпреварвайки представителите на Крумовград (Алекс Колев) и Хебър (Петър Дебърлиев).

24 кръг на играта Звездна лига продължава и днес. Част от програмата е лондонското дерби от Висшата лига между Кристъл Палас и Челси.

Вижте прогнозите на асовете в родния футбол за 24-ия кръг на Звездната лига - ТУК!

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ЗВЕЗДНАТА ЛИГА: