ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Певицата Теди Кацарова продължава силното си представяне в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ и дори има шанс да стане победител в първия сезон на надпреварата.

Два мача преди края на последния 31 кръг вече е ясно, че Кацарова елиминира четвърти пореден мъжки съперник след Филип Буков, Митьо Крика и Драго Симеонов.. Тя вече има седем точки в битката си с Орлин Павлов в полето на футболните прогнози. В оставащите два мача до края на кръга математически няма как Павлов да я задмине.

След като в петък Кацарова с точност предвиди победата на Локомотив (Пловдив) с 2:1 над Черно море, в събота тя правилно позна и крайния резултат от дербито между ЦСКА и ЦСКА 1948 (1:1). След това прогнозира и успеха на Лудогорец срещу Левски (3:2). От своя страна Орлин Павлов нямаше късмет със своите предвиждания и все още няма натрупан актив.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Теди Кацарова вече има 21 точки от началото на участието си в играта, колкото има и актьорът Дарин Ангелов. Дъщерята на легендарната Силвия Кацарова има на разположение още два мача, в които дори само една спечелена точка ще ѝ донесе крайната победа в първия сезон на играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ.

В 31 кръг Теди Кацарова и Орлин Павлов са дали своите прогнози за срещите Пирин – Спартак (Варна) и Хебър – Берое, които са част от билката за оцеляване в родния футболен елит.

Припомняме, че за познат точен резултат се присъждат 3 точки, а само за знак – една точка. Припомняме и друго – играта е на принципа на елиминациите. Който спечели, продължава напред, трупайки точки, докато отпадне. Който загуби, е аут.

Тъй като 31-ият кръг е последен за първия сезон на играта, Теди Кацарова като сигурен победител в него ще започне участие и в първия кръг на втория сезон, който ще стартира през юли с началото на новото ни футболно първенство.

Как точно прогнозираха Теди и Орлин мачовете от 31-ия кръг на забавната игра ефбет Лига - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!