ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Певицата Теди Кацарова постигна страхотен успех, ставайки шампион в първия сезон на играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. В последния ден на надпреварата красавицата спечели важна точка и оглави крайното класиране.

Кацарова направо отвя своя колега от музикалната сцена Орлин Павлов в последния 31 кръг на играта с общ резултат 8:0. През миналата седмица двамата дадоха своите прогнози за мачовете от българското футболно първенство, играни на 2, 3 и 5 юни. В тях дъщерята на легендарната Силвия Кацарова позна два точни резултата и още два знака. Орлин Павлов обаче нямаше нито една успешна прогноза.

Така Теди Кацарова елиминира четвърти пореден мъжки съперник в играта, след като преди това беше се справила последователно с Филип Буков, Митьо Крика и Драго Симеонов.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Нещо много важно! С четирите си поредни победи Теди събра общ актив от 22 точки, който я изстреля на първото място в крайното класиране. Така тя изпревари актьора Дарин Ангелов, който изключително дълго време беше непоклатим лидер.

Припомняме, че за познат точен резултат в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ се присъждат 3 точки, а само за знак – една точка. Припомняме и друго – участниците се състезават на принципа на елиминациите. Който спечели, продължава напред, трупайки точки, докато отпадне. Който загуби, е аут.

Тъй като 31-ият кръг беше последен за първия сезон на играта, а Теди Кацарова го спечели и затова ще започне участие и в първия кръг на втория сезон, който ще стартира през юли с началото на новото ни футболно първенство.

Как точно прогнозираха Теди и Орлин мачовете от 31-ия кръг на забавната игра ефбет Лига - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

РЕЗУЛТАТЪТ ОТ БИТКАТА В ПОСЛЕДНИЯ 31 КРЪГ

КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕ НА ИГРАТА EFBET ЛИГА