ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Дуелът между известните лица на БНТ Христина Христова и Карина Караньотова в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ завърши с голяма интрига.

Победата с една точка разлика взе водещата на сутрешния блок „Денят започва“ Христина Христова, за която това беше дебют в играта. Двете с колежката ѝ от националната телевизия се състезаваха в прогнозите на мачове от родното футболно първенство.

Караньотова води битка до края и позна точния резултата за победата на ЦСКА 1948 над Етър с 1:0. Това ѝ донесе три точки, но не беше достатъчно за нейна втора победа в играта, след като преди седмица елиминира актьора Кристиян Милатинов.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Въпреки че сега отпада, Карина за момента оглавява генералното класиране с 12 точки, измествайки победителката от миналия сезон Теди Кацарова. Христина Христова е с актив от шест точки и продължава в следващия кръг.

Припомняме, че в играта еfbet Лига популярни лица от българския обществен живот се състезават един срещу друг на елиминационен принцип в прогнози на мачове от родния футболен елит. Победителят от даден кръг продължава напред и му предстои сблъсък с нов съперник, а загубилият отпада. За познат точен резултат се присъждат три точки, докато за уцелен знак от дадения мач се дава една точка.

Как точно Карина и Христина прогнозираха мачовете от шестия кръг на играта ефбет Лига - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!