ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Страшна интрига се завърза за първото място в Звездната лига на Букмейкър БЛИЦ, в която представителите на клубовете в родния футболен елит прогнозират дербита от водещите европейски първенства.

Вратарят на Хебър (Пазарджик) Петър Дебърлиев се доближи само на 1 точка зад лидера Янис Карабельов от Ботев (Пловдив). Стражът успя да познае, че ще има равенство в първата среща от 16-ия кръг на играта ни - Борусия (Мьонхенгладбах) - Вердер (2:2). Дебърлиев беше посочил 1:1 и за познатия знак добавя една точка в актива си, който набъбна до 71. Лидерът Карабельов е със 72 т. 

 Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Спорът им продължава с два интригуващи двубоя от съботната програма: Атлетик (Билбао) - Атлетико (Мадрид) (от 17:15 часа) и Валенсия - Барселона (22:00 часа).

Toчният резултат на Борусия (Мьонхенгладбах) - Вердер беше познат единствено от Васил Панайотов (Черно море) и Бирсент Карагарен (ЦСКА 1948). Също като Дебърлиев точка взе и Иван Коконов (Арда). Крилото отново участва в Звездната лига, заменяйки Иван Дичевски, който в последните месеци прогнозираше дербитата от името на клуба от Кърджали.

Вижте прогнозите на участниците в 16-ия кръг на Звездна лига - ТУК! 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ЗВЕЗДНА ЛИГА КЪМ МОМЕНТА:

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!