ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Френският богаташ Жан-Ноел Торел завърши на второ място в покер турнира от сериите „Тритон“ в Лондон. Той прибра печалба от 2,8 милиона долара, но с малко повече късмет можеше да уцели джакпота. По изключително драматичен начин и само заради една карта той изпусна да прибави още 1,3 милиона долара в сметката си.

На финалната маса 73-годишният Торел игра срещу канадеца Тимъти Адамс. При раздаването французинът получи две деветки, а на неговия съперник се паднаха две осмици. Когато крупието обърна т.нар. Флоп и на масата се наредиха седмица, поп и дама, Жан-Ноел Торел заложи всичките си пари, тъй като има голяма вероятност за негов успех.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Шансовете му за увеличиха при отварянето на четвъртата карта (Търн), която е шестица. Драмата настъпва с обръщането на петата карта или т.нар. Ривър. За нещастие на французина и за огромна радост на Тимът Адамс това се оказа осмица спатия. Така канадецът спечели турнира и прибра 4,1 милиона долара, а последната карта в играта реши съдбата на 1,3 милиона.

Жан-Ноел Торел, наричан Лудия професор, обаче прие загубата си с усмивка и доволен от второто си място. Той е супербогаташ, тъй като притежава успешна компания, произвеждаща козметични продукти за грижата за косата и кожата. През 2016 г. богатството му е оценено на 250 милиона евро, което го нарежда сред най-богатите хора във Франция. От страстта си към покера той е прибавил допълнителни 13 милиона долара към състоянието си.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!