ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ става все по-оспорвана. Доказателство за това са резултатите от прогнозите, които представителите на клубовете от футболния ни елит дадоха за мача между Салернитана и Наполи от 13 кръг на играта. Както е известно, неаполитанците спечелиха с 2:0 като гост.

Общо седем от участниците са познали точния резултат и получават по три точки. Това са представящият Септември Валери Божинов, Красимир Костов (Ботев Враца), Александър Дюлгеров (Пирин), Петър Дебърлиев (Хебър), Красимир Милошев (Локомотив София), Даниел Наумов (ЦСКА 1948) и Иван Коконов (Арда).

Почти всички останали участници взеха по една точка, тъй като бяха предвидили победа за Наполи. Единственото изключение е Антон Недялков от Лудогорец, който не добави актив заради този мач. Неговата прогноза беше за равенство.

200 лв Начален Бонус Спорт!

За първи път от началото на Звездна лига седем участници познават точния резултат. До момента рекордът беше шестима, което се беше случвало в играта в мачове от втория (Атлетико Мадрид – Реал Мадрид 1:2), осмия (Аталанта – Наполи 1:2) и деветия кръг (Милан – Фиорентина 2:1).

Силното представяне на Валери Божинов в последните седмици му помогна да излезе начело на класирането, измествайки от там лидера ЦСКА, който е представян от знаменития бивш вратар Георги Велинов.

Така Божинов в момента е лидер в класирането с 47 точки, на две повече от Велинов. Трети е лидерът на Славия Галин Иванов.

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ ЗА 13-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДА ЛИГА – ТУК!

Класирането след Салернитана - Наполи 0:2

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК