ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Напрежението на върха на класирането на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ става все по сериозно, след като в събота се изиграха два от мачовете от 29 кръг, за които лидерите на отборите от родния футболен елит бяха дали своите прогнози.

Именно тези срещи се оказаха сериозен препъникамък за участниците. Равенството 1:1 между Ливърпул и Астън Вила на „Анфилд“ и домакинската загуба на Байерн с 1:3 от РазенБалшпорт (Лайпциг) се оказаха голяма изненада.

Няма нито един участник, който да е взел точка от издънката на Ливърпул, тъй като всички бяха предвидили победа за тима на Юрген Клоп.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Георги Велинов е единственият, който правилно прогнозира, че „червените бикове“ от Лайпциг ще триумфират в Мюнхен. Той беше предположил успех на гостите с 0:1 и това му донесе една точка. Всички останали бяха заложили за победа на Байерн или на равен резултат.

Много рядко в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ се случва са има само една успешна прогноза от първите два мача на съответния кръг.

С прибавения актив легендарният вратар на ЦСКА намали изоставането си от лидерите в класирането на играта. Джони Велинов е трети със 103 точки. Лидер е стражът на Спартак (Варна) Иван Дичевски със 107, следван от капитана на Пирин Александър Дюлгеров, който е със 105 т.

Припомняме, че за познат точен резултат се присъждат три точки за общото класиране. Уцелен знак от дадена среща носи по една точка.

Днес участниците може да подобрят представянето си, тъй като са дали прогнози за три мача от програмите на най-силните първенства в Европа: Аугсбург – Борусия (Дортмунд), Наполи – Интер и Севиля – Бетис.

Как участниците прогнозираха мачовете от 29-ия кръг на Звездна лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

КЛАСИРАНЕТО НА ЗВЕЗДНА ЛИГА ПРЕДИ 29 КРЪГ“

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА КЪМ МОМЕНТА