ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Изгряващата крикет звезда на Англия Джон Тонг (на снимката долу) предизвика луда радост у приятеля на семейството си Тим Пайпър, след като бе извикан в националния отбор на страната за приятелски мач с Република Ирландия днес.

Освен заради близките си отношения с бащата на Тонг, с когото е играл на времето, Пайпър има още една причина да е много щастлив - 50 хиляди паунда.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Историята започва преди 20 години, когато 5-годишният тогава млад състезател по крикет, приковава вниманието на Пайпър с таланта си. Тогава той казва публично, че момчето един ден ще играе в националния отбор на страната и години по-късно залага 100 паунда, че това ще се случи рано или късно.

"Невероятно е. Помня го като малко дете, което умееше да хвърля топката по невероятен начин. Беше само на шест, а пет години след това разбрах, че мога да заложа пари, че един ден ще играе в националния отбор. Бях убеден, че това ще стане и затова пазех фиша си 14 години", разказа щастливият Пайпър пред Би Би Си.

Въпреки радостта му, печалбата щеше да е невъзможна повече от година. Тогава Джош Тонг контузва рамото си и не играе 15 месеца, подлагайки се на две операции.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!



снимка: Getty Images / Guliver