ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Американската певица Тейлър Суифт се превърна в голямата звезда преди най-голямото еднодневно спортно събитие в света Супербоул.

Финалът в първенството на САЩ по американски футбол между Канзас Сити Чийфс и Сан Франциско Фортинайнърс ще се проведе в 1:30 часа сутринта на 12 февруари (понеделник).

Хубавицата е гадже на звездата на един от финалистите Канзас Сити Чийфс - Травис Келси, а именно с нея са свързани най-сериозните залози, предлагани от букмейкърите.

Редом с това кой ще спечели трофея "Винс Ломбарди", кой ще отбележи най-много точки и т.н., тази година феновете полудяха по залози, свързани със Суифт.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Букмейкъри споделят, че при тях идват хора, които никога не са залагали на спортни събития с идеята да направят залог.

Възможностите са много - от това дали самата Суифт ще пристигне навреме за мача, тъй като има турне в Токио часове по-рано, до това дали на полувремето тя и любимият й ще обявят, че ще се женят или ще имат дете.

Букмейкърите предлагат залог колко пъти Тейлър Суифт ще попадна в кадър по време на мача и дали гаджето й ще я спомене в речта си след двубоя, ако стане шампион. Освен това всеки може да остави пари и да заложи на това какъв ще е цветът на червилото на Суифт, дали ще бъде видяна да псува по врене на мача или дали ще плаче след края на двубоя.

"Има и други залози, които не са законни в САЩ, но по света хората се развихрят и не спират да правят залози. Едно е сигурно, каквото и да стане на мача, присъствието на Тейлър Суифт вече донесе печалба на букмейкърите по света", коментират