ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Известният като върл фен на Левски баскетболен специалист Константин Папазов ще трябва да разчита на ЦСКА днес.

Това се случва в 19-ия кръг на играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, където Тити спори с баскетболната легенда на ЦСКА от 90-те години на ХХ век Станислав Станков.

Ситуацията не е добра за Константин Папазов, който изостава с 1:3 и ще трябва да разчита на познат точен резултат в мачовете на поне един от двата отбора с името ЦСКА у нас.

В първата среща от 19-ия кръг на играта ни Тити заложи за победа с 1:0 на Локомотив (София) над Арда, а Станислав Станков написа 2:0 за кърджалийци, които се наложиха с 1:0.

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Така Станков поведе с 1-0 точки заради познат знак (3 се дават за познат точен резултат).

Подобна бе и картината във втората среща от вчера - Черно море срещу Славия (3:0). Станков позна, че "моряците" ще победят, а Папазов заложи на хикс.

Тити записа първи точки с мача на Ботев (Враца) и Левски. Там само един гол в полза на "сините" го лиши от трите точки, с които можеше да изравни резултата.

Днес двубоят между Станков и Папазов продължава с две срещи - 12:30 часа, ЦСКА 1948 срещу Крумовград и ЦСКА - Лудогорец от 17:45 часа. В първата и двамата залагат за успех на домакина, докато за втората очакват равенство. Така единствено познат точен резултат може да повлияе при определянето на крайния победител.