ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Българският национал Тодор Неделев се оказа големият печеливш от съботните мачове на втория кръг в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ и най-вече от загубата на Манчестър Юнайтед с 0:2 като гост на Тотнъм.

Халфът на Лудогорец единствен от участниците предвиди, че „шпорите“ ще спечелят срещу „червените дяволи“. Всички други бяха прогнозирали победа за Юнайтед или равенство. Неделев беше прогнозирал успех на Тотнъм с 2:1 и затова прибави една точка в актива си.

Легендата на ЦСКА Георги Велинов също имаше коренно различна прогноза от останалите участници за мач от втория кръг. Той предположи, че Нюкасъл ще победи Манчестър Сити, а всички други дадоха предпочитанията си за „гражданите“. Тимът на Пеп Гуардиола спечели с 1:0. Никой обаче не беше прогнозирал такъв резултат, затова всички заложили за успех на Манчестър Сити получиха по една точка, докато Джони Велинов в случая остана без точка.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Играта продължава и тази вечер с още два мача от шестия кръг. Представителите на отборите от българското първенство са дали своите предвиждания за крайните резултати от срещите Удинезе – Ювентус и Бетис – Атлетико (Мадрид).

Припомняме, че в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ представители на всички 16 участници на родната efbet Лига прогнозират изхода на мачове от Топ 5 първенствата на Европа. За познат точен резултат се присъждат 3 точки, а уцелен знак носи една точка.

Всички прогнози във втория кръг от сезон 2 на Звезда лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК! 

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА