ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще си припомним изненадващата шампионска титла на Лестър във Висшата лига през 2016 г. Тогава футболът не само е шокиран. Някои късметлии прибират големи печалби от триумфа на „лисиците“, а други търпят големи загуби.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Преди началото на сезон 2015/16 коефициентът за титла на Лестър е 5000 към 1, а около Коледа през 2015 г., когато воденият от Клаудио Раниери тим заема първото място, ставката пада на 1000 към 1. Букмейкърите признават, че в края на сезона само на английски клиенти са изплатили общо 25 милиона паунда. Това е най-голямата загуба на букмейкърските компании, регистрирана в историята.

Един от големите печеливши би трябвало да е известният холивудски актьор Том Ханкс, който е български зет. Носителят на две награди „Оскар“ за ролите си във „Филаделфия“ и „Форест Гъмп“, признава в интервю за ITN, че през лятото на 2015 г. е направил залог от 100 паунда за титла на Лестър. Това означава, че е прибрал 500 000 паунда.

По-късно, в друго интервю, когато е попитан за размера на своята печалба от шампионския триумф на „лисиците“, Ханкс отговаря уклончиво: „Може и да съм заложил тези 100 паунда, а може и да не съм“. Затова повечето хора смятат, че първото му изявление по-скоро е било шега.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК