ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Този път ще се върнем в разгара на пандемията от COVID-19, когато всички си бяха вкъщи, а шеф на магазин за секс играчки забогатя с 13 хиляди паунда след смел залог от едва 50 пенса.

Британецът Карл Едуардс стана известен в края на сезон 2020-21, след като позна победителите в няколко европейски първенства (на снимката долу).

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

59-годишният тогава Едуардс заложи на Манчестър Сити за Шампион във Висшата лига, Норич да спечели Чемпиъншип, Хъл да спечели Лига 1 и Челтнъм да ликува в Лига 2.

Титлата на Атлетико (Мадрид) след победа с 2:1 като гост на Валядолид в последния кръг донесе огромна радост на британеца, който беше поставен пред всичко или нищо, тъй като направи залога си в пункт, а не онлайн и нямаше опция да изтегли част от спечеленото.

"Бях пред нервна криза. Никога не съм печелил подобна сума. Бизнесът ми по време на COVID пандемията се разви, но тези пари ще ми дойдат добре. Може би не трябваше да казвам на всички за залога, защото знам, че на следващия ден пред дома ми ще има опашка от чакащи за заем", разказа британецът. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК